Делегиране на административни задачи

При преместване в чужда страна сблъслъкът с новите правила може да бъде истинско изпитание за всеки и да погълне огромна част от времето Ви. Нашият екип е насреща, за да ориентира Вас или служителите Ви в новата обстановка. Можем изцяло да Ви отменим в много ситуации или да Ви предложим лични придружители пред администрацията. Те са добре запознати с нейните нагласи и изисквания и ще Ви улеснят в комуникацията с нея. Ако премествате бизнес или назначавате чужденци, можем да Ви предложим пълен аутсорсинг през годината. Изпратете ни конкретно запитване и ще изработим план според нуждите Ви. 

Можем да Ви представляваме в следните ситуации:

 √ Изваждане на документи за пребиваване на граждани от ЕС и трети страни (разрешения и удостоверения за постоянно, продължително и дългосрочно пребиваване)

Изваждане на разрешително за работа

Събиране на семейства от ЕС и трети страни

Регистация в Националната агенция по приходите (НАП)

Наем или покупка на имот или жилище

Регистрация на имот в Агенцията по вписванията

Медицински и други застраховки

Откриване и управление на сметки за комунални услуги

Записване в езиков курс, училище, университет

Доставка и освобождаване на пратки от митницата

Доставка и получаване на лични и фирмени документи 

Отписване от имотен или БУЛСТАТ фирмен регистър на Агенцията по вписванията

Отписване от комунални услуги.

Имате нужда от услуга, която не виждате на сайта? Свържете се с нас чрез формата за запитване. Гъвкави сме и ще намерим решение!

Други услуги

Форма за запитване


ДаНе


ОриентацияИмиграцияСтартиране на бизнесДелегиране на релокация/ административни задачиПридружител пред институциитеПревод и легализацияПреместванеУслуги за дома и семействотоПомощ в спешни ситуацииОтпътуванеДругo