Имиграция от ЕС и трети страни

Независимо от националността и целта на пребиваване в страната /бизнес, туризъм, посещение на роднини и приятели/, ще Ви консултираме за процеса на кандидатстване за получаване или подновяване на виза за България. Запознати сме с изискванията за наемане на специалисти от EС и трети страни и ще Ви помогнем да преминете успешно през всички юридически и административни процедури за тяхната регистрация в България. Ще Ви предоставим и актуална информация за  процедурата за събиране на семейства. Работим с водещи застрахователни брокери, които могат да препоръчат и най-подходящата за Вас или служителите Ви застраховка. 

При Ваше желание ще предоставим личен придружител при общуването с администрацията или ще поемем ангажиментите Ви вместо Вас, за да преминете безпроблемно през бюрократичните процедури. Повечето посолства имат ограничени приемни часове, а ние сме насреща, за да не чакате на опашки.

Ще Ви помогнем с:

Консултация при кандидатстване за българска виза 

Превод и легализация

Нотариални услуги

Делегиране на административни задачи

Предоставяне на личен придружител пред институциите

Консултация за пазарен тест 

Издаване на Синя карта на ЕС

Издаване на номер на чужденец в Националната агенция по приходите (НАП)

Издаване на лични документи на чужденци в Министерството на вътрешните работи (МВР) (разрешителни за продължително, постоянно и дългосрочо пребиваване на граждани от ЕС и трети страни)

Издаване на разрешително за работа 

Събиране на семейства 

Издаване на лични документи на членове на семейства на граждани от ЕС и трети страни

Сключване на медицински и други застраховки

Помощ в спешни ситуации. 

Имате нужда от услуга, която не виждате на сайта? Свържете се с нас чрез формата за запитване. Гъвкави сме и ще намерим решение!

Други услуги

Форма за запитване


ДаНе


ОриентацияИмиграцияСтартиране на бизнесДелегиране на релокация/ административни задачиПридружител пред институциитеПревод и легализацияПреместванеУслуги за дома и семействотоПомощ в спешни ситуацииОтпътуванеДругo