Преместване и транспорт

  • Преместване на багаж

Ние ще организираме Вашето преместване с помощта на нашите партньори, които са специализирани в  местен и международен превоз на лично имущество и багаж.  Нашите съвети ще направят пренасянето  по-леко и ще Ви помогнат бързо да превърнете новото жилище в свой дом.

  • Преместване и регистрация на МПС

Ние ще организираме професионален международен превоз за Вашия автомобил и ще Ви осведомим какво е необходимо  за регистрирането му на новото място. Упълномощен от Вас наш служител може да извърши процедурите в съответните институции.

  • Преместване на Вашия домашен любимец

Ние познаваме  административните и транспортни процедури и ще се погрижим  за пренасянето на домашния Ви любимец. Ще Ви помогнем да намерите  добър ветеринар и да му създадете желания комфорт в новия дом.

  • Комунални услуги

На новото място ще трябва бързо да се ориентирате кои са местните доставчици на комунални услуги. Ние ще Ви разкажем каква е организацията в страната ни, ще Ви упътим към най-добрите от тях и ще Ви разясним  как да плащате месечните си сметки за ток, газ, вода, парно, Интернет и телевизия.

  • Транспорт

Ние ще Ви препоръчаме доказали се транспортни компании, които професионално ще решат всеки Ваш проблем, свързан с транспортирането на хора, домашни любимци и лични вещи.

  • Отпътуване

Когато Вашите ангажименти в България вече са приключили и е време да се приберете у дома или да поемете към следващата дестинация, може да доверите на нашия екип предстоящите Ви задачи преди напускане на страната. Ние ще направим съвместен план за действие и ще организираме Вашето заминаване.

Форма за запитване


ДаНе


Услуги при смяна на местоживеенето ВиУслуги при преместване и транспортУслуги за Вашето семейство при смяна на местоживеенеПридружител пред български институцииЗапитване за ценаДруги услуги