Преместване

Ще организираме преместването Ви с помощта на нашите партньори, специализирани в местния и международен превоз на имущество и багаж. Съветите ни ще направят пренасянето по-лесно и ще Ви помогнат бързо да превърнете новото си жилище в свой дом.

Ще Ви помогнем с:

√ Посрещане на летището

√ Преместване на багаж

√ Преместване и регистрация на превозно средство

Ще организираме професионален международен превоз за Вашия автомобил и ще Ви осведомим какво е необходимо за регистрирането му на новото място. При желание можем да извършим регистрацията вместо Вас.

√ Преместване на домашен любимец

Ще се погрижим за пренасянето и на домашния Ви любимец и ще Ви помогнем да намерите добър ветеринар.

√ Транспортни услуги

След пристигането Ви в страната ще Ви препоръчаме доказали се транспортни компании, които професионално ще решат всеки Ваш проблем, свързан с транспортирането на хора, домашни любимци и лични вещи.

√ Отпътуване

Когато ангажиментите Ви в България приключат, можете да се доверите на нашия екип да организира преместването Ви обратното в родината или следващата Ви дестинация. Ще направим съвместен план за действие и ще организираме Вашето заминаване.

Имате нужда от услуга, която не виждате на сайта? Свържете се с нас чрез формата за запитване. Гъвкави сме и ще намерим решение!

Други услуги

Форма за запитване


ДаНе


ОриентацияИмиграцияСтартиране на бизнесДелегиране на релокация/ административни задачиПридружител пред институциитеПревод и легализацияПреместванеУслуги за дома и семействотоПомощ в спешни ситуацииОтпътуванеДругo