Превод и легализация

Като компания, започнала дейността си с превод и легализация, това е една от силните ни страни. Доверете ни се за прецизен писмен превод и легализация на Вашите лични, фирмени и юридически документи в съответствие със стандартите на международната юридическа документация. Можем да Ви предоставим и личен устен преводач при попълването на документи, по време на бизнес срещи и мероприятия, изповядването на сделки пред нотариус и др. Лицензираните ни преводачи работят прецизно и в срок и превеждат от и на всички европейски и голям брой други езици. Освен превод, можем да предложим доставка и получаване на лични и фирмени документи от Ваше име.

Ще Ви помогнем с:

Личен устен преводач /при попълване, подаване и получаване на документи/

Консекутивен превод /по време на търговски преговори, бизнес срещи, пътувания, сключване на нотариални сделки, PR мероприятия и др./

Симултанен превод /при многоезични конференции, симпозиуми, конгреси и др./

Писмен превод

Легализация

Нотариална заверка.

Вижте повече за услугите ни за превод и легализация тук или се свържете с нас още сега чрез формата за запитване за превод.

Имате нужда от услуга, която не виждате на сайта? Свържете се с нас чрез формата за запитване за услуги. Гъвкави сме и ще намерим решение!

 

Други услуги

Форма за запитване за превод и легализация


Устен преводКонсекутивен преводСимултанен преводПисмен преводЛегализацияНотариална заверка