Релокация

При промяна на Вашето местоживеене в чужда страна комуникацията с местни институции може да бъде истинско изпитание за всеки чужденец. Нашият екип ще Ви ориентира в новата обстановка, ще Ви запознаем с местните особености и ще организираме изпълнението на Вашите ангажименти на новото място.
При конкретно запитване от Ваша страна, ще разработим и реализираме план за действие, който съответства на Вашите нужди и административни задължения на територията на България.

  • Помощ при подготовката на документи и получаване на виза за България

Ние ще Ви помогнем в процеса на кандидатстване за получаване, удължаване и подновяване на BG виза независимо от Вашата националност и вид на пребиваване в страната.

  • Помощ при регистрация по местоживеене

Ние ще Ви предоставим най-актуалната  информация и ще съдействаме  за личната Ви регистрация в местните институции.

  • Помощ при получаване на Номер на чужденец в НАП, ЛНЧ и БУЛСТАТ

Ние ще Ви разясним какво сте длъжен да направите като чужденец, временно пребиваващ в България. Ще Ви придружим или представляваме пред  съответната държавна институция, за да получите задължителната  Ви регистрация.

  • Съдействие при покупко-продажба и наем на недвижим имот

Благодарение на своите доверени партньори Агенции за недвижи имоти, ние имаме  възможността да осигурим на нашите клиенти пълна подкрепа и съдействие преди, по време на и след конкретната сделка за покупко-продажба или отдаване под наем на Вашия недвижим имот.

  • Съдействие за покупко-продажба и наем на МПС

Ние сме запознати с процедурата по покупко-продажба на МПС. Тя е изключително важна и осъществяването с наше съдействие  според изискванията на закона ще Ви направят регистриран собственик на избраната от Вас кола без да губите излишно време, нерви и пари.

  • Съдействие за откриване и закриване на банкова сметка

Ние ще бъдем Ваш съветник как да се ориентирате в българската финансова система и ще Ви придружим, за да улесним първоначалните Ви контакти  с банката, която сте избрали за обслужване по време на престоя Ви.

  • Ще помогнем, когато Ви е нужна застраховка

Ние работим с водещи застрахователни брокери, които ще Ви препоръчат подходящата  застраховка, отговаряща на Вашите нужди, статус  и възможности.

  • Помощ при извънредни ситуации

При възникнала непредвидена ситуация, може да разчитате, че наш служител, владеещ чужди езици ще се запознае отблизо с Вашия проблем. Ще Ви придружи лично пред съответните институции и ще положи усилия за съдействие при успешното му разрешаване.

Форма за запитване


ДаНе


Услуги при смяна на местоживеенето ВиУслуги при преместване и транспортУслуги за Вашето семейство при смяна на местоживеенеПридружител пред български институцииЗапитване за ценаДруги услуги