Стартиране на бизнес

Все повече специалисти на свободна практика, предприемачи и компании откриват възможностите за развитие в България. Ако ниските данъци (10%), достъпът до европейски инвестиции и високоскоростният интернет (сред най-добрите в света) са привлекли и Вас, ще Ви помогнем да извлечете максимална полза от местната среда. Наши надеждни партньори ще Ви помогнат да регистрирате компанията си и ще Ви предложат данъчни и счетоводни услуги. Можем да осигурим и адвокатски услуги при изготвяне на договори, запазване на търговска марка и др., както и да се възползвате от опита ни при набавянето на документи за сделки с недвижими имоти и нотариалното им изповядване. Ако искате да спестите време и усилия, можете да възложите голяма част от административните си задачи изцяло на нас.

Ще Ви помогнем с:

√ Регистрация на фирма в Агенцията по вписванията

√ Делегиране на административни задачи 

√ Придружител пред институциите

√ Регистрация в Националната агенция по приходите (НАП)

√ Превод и легализация

√ Нотариални услуги

√ Юридически услуги

√ Счетоводни/ данъчни услуги

√ Откриване на банкова сметка

√ Ипотечен и друг кредит

√ Купуване, продажба, наемане или отдаване под наем на имот

√ Купуване, продажба или наемане на кола

√ Регистрация на имот или превозно средство

√ Ремонт на жилище или офис

√ Откриване и управление на сметки за комунални услуги

√ Медицински и други застраховки

√ Транспортни услуги 

Имате нужда от услуга, която не виждате на сайта? Свържете се с нас чрез формата за запитване. Гъвкави сме и ще намерим решение!

Други услуги

Форма за запитване


ДаНе


ОриентацияИмиграцияСтартиране на бизнесДелегиране на релокация/ административни задачиПридружител пред институциитеПревод и легализацияПреместванеУслуги за дома и семействотоПомощ в спешни ситуацииОтпътуванеДругo