Нужна Ви е виза?

Нашият екип ще съдейства при подготовката на документите на Ваши служители за кандидатстване и получаване на необходимите им визи с цел бизнес, туризъм или посещение на роднини и приятели.
При подготовката на интересуващото Ви пътуване, наш служител ще предостави пълна информация за визовите изисквания на отделните държави, ще съдейства при попълване и подаване на необходимите документи, при договорка – ще представлява кандидата при получаване на паспорта му с положената виза.
Кандидатите за виза предоставят нужните документи в пълен комплект и носят отговорност за тяхната автентичност, валидност и достоверност на посочената в тях информация. При пътуване с малолетни и непълнолетни лица е възможно да бъдат изискани допълнителни документи, за което навреме ще Ви предупредим.

Като партньор, ние ще Ви спестим време, бумащина и преминаването на сложни процедури. Повечето Посолства имат ограничено приемно време, а ние сме насреща, когато Ви е нужно съдействие.

Форма за запитване


Услуги при имиграцияВизови услугиИндивидуален придружител пред български институцииПревод на документиЛегализация на документиЗапитване за ценаДруги услуги