За нас

Сивир Релокейшън е компания, избрала да бъде ежедневен помощник и партньор при установяването и релокацията на чужденците в България. Намираме се в сърцето на София – столицата на България. Мисията ни е да улесним и оптимизираме процеса на преместване и адаптация на чужденците за времето на техния престой и работа в нашата страна. Клиентите ни разчитат на нас особено при извънредни ситуации. Ние помагаме при комуникацията им с администрацията и им предоставяме личен придружител пред българските институции.

Нашият девиз е: "Оставете бюрокрацията на нас!"

Какво предлагаме

На клиентите си предоставяме богата гама от корпоративни и индивидуални услуги, осъществени от нашите опитни експерти.

Предимства от сътрудничеството Ви с нашия екип

  • Ние познаваме българското законодателство, нормативните документи и практики и изпълняваме услугите си професионално и коректно
  • Спестяваме Ви време, усилия и средства
  • Осигуряваме качествено обслужване и сигурност при изпълнение на поетите от нас ангажименти

Корпоративни клиенти

Наши корпоративни клиенти са компании, които се нуждаят от различни услуги, свързани с:

  • превод и легализация на документи
  • набавяне на документи, необходими за сделки с недвижими имоти
  • административна помощ при набавянето на документи, необходими за назначаване на чужденци на работа в България

Възможно е да изберете подходящата за Вас форма на сътрудничество с нашия екип. Готови сме да Ви предоставим:

  • комплексно обслужване на базата на пълен аутсорсинг през годината
  • пакетно предложение за интересуващите Ви услуги

Индивидуални клиенти

Планирате преместване или вече живеете в България, самостоятелно или със семейството си. И в двата случая, нямате представа откъде да започнете своето ново пътешествие. Това често означава запознаване и преодоляване на бюрократични процедури, нужда от преводачи, обикаляне на българските институции и губене на време.

За индивидуалните клиенти нашият екип е верният партньор, който ще се погрижи за Вашите административни задължения и ще направи максимално практичен престоя Ви в България.

Как работим

Сътрудничеството с нас е лесно и ще Ви спести много време, нерви и усилия.

Нашият екип

Петър Благоев

Управител

Аз съм Управител на нашия ентусиазиран екип. Притежавам Бакалавърска степен по Бизнес администрация и Магистърска степен по Международни недвижими имоти.

По време на престоя си в САЩ и Великобритания съм ползвал услугите на фирми за преместване, което направи живота ми в чужбина по-безгрижен и лек.

Имайки предвид този опит, съм амбициран и мотивиран да предоставя подобни услуги на чужденците, които идват да живеят и работят в нашата страна.

Аз и моят екип сме готови да съдействаме на всеки, обърнал се към нас индивидуален и корпоративен клиент в битката му с местната бюрокрация.

Мария Момчилова

Офис Мениджър

Аз съм Мениджър на нашия офис.  Координирам работата на колегите, приемам и предавам поръчки за превод и легализация на документи, ежедневно контактувам с разнообразни клиенти, преводачи и различни институции.

Завършила съм 114 АЕГ в  София и право в СУ „Климент Охридски“, но професионалният ми път премина основно в областта на рекламата.

С огромно удоволствие приех предизвикателството да съм част от екипа на Сивир Транслейшънс, защото обичам да работя с различни хора и  да им помагам при разрешаване на проблемите им!

Натоварващо е, ДА!, но ми носи усмивки и удовлетворение!

Гергана Стоянова

Гергана Стоянова

Съветник Административни услуги

Аз съм Съветник по разрешаване не административни казуси за нашите индивидуални клиенти.

Родена съм в България и съм завършила средно си образование в София, след което се преместих в Холандия, за да следвам английска програма, която се нарича Управление на свободното време в Университет по приложни науки.

 

След години, прекарани в Амстердам, в обучение, работа на свободна практика и трупане на опит, реших да се завърна в моята родна страна.

Мотивацията ми  да работя в Сивир Транслейшънс е свързана с моя собствен опит с преместване в чужда страна. Без съмнение, това е дълъг и труден процес за всеки чужденец, така че моята мисия е да го направя по-приятен и лесен за нашите клиенти в България.

Невена Стефанова

Преводач

Аз съм преводач с английски/български език.

Завършила съм Английската езикова гимназия в Пловдив и специалност Английска филология в СУ „Климент Охридски“.

Имам дългогодишен богат опит като преводач и редактор на текстове от различно естество и сложност.

Удоволствие за мен е да работя в нашата Агенция, защото харесвам  професионалния и облик, високите стандарти за качество в работата на колегите , начина на обслужване на клиентите и се радвам, че мога да бъда част от амбициозния ни екип.