За нас

Като хора, живели в чужбина, познаваме много добре трудностите на човек, решил да започне живот на ново място. Разрабохме услугите си, мотивирани от този опит и от желанието да помогнем на всеки да се почуства по-бързо у дома. Независимо дали премествате бизнес, наемате чужденци или сами сте поели по пътя на новото приключение, можем да Ви помогнем с всеки аспект от Вашето начинание – от подготвянето на нужните документи до стартирането на бизнес, установяването на новото място или организирането на почивка. Можете да разчитате на нас особено в извънредни ситуации, когато ще се отзовем на място, както и при нужда да възложите административните си задачи на друг. Можем да Ви отменим като Ви представляваме в много ситуации или да предложим на Вас или Вашите служители личен придружител пред институциите.

Нашият девиз е: „Оставете бюрокрацията на нас!“

Започнахме през 2014 с услуги за превод, легализация, обслужване на сделки с недвижими имоти и изпълнение на административни задачи от името на български граждани и компании. Постоянните ни клиенти са водещи фирми за недвижими имоти и адвокатски дружества. Растящите им запитвания за помощ при релокация ни накара да разширим услугите си, за да посрещнем нуждите на този растящ пазар. Така постепенно се превърнахме в ежедневен партньор на стотиците чужденци, избрали да живят и работят в България.

Как работим?

Свържете с нас по електронна поща, телефон или чрез формуляра за запитване. Наш служител ще изготви за Вас подходящо предложение за пакета от услуги, които са Ви необходими. 

 

Услуги

Компании

Ако назначавате чужденци или премествате бизнес в София, можем да Ви предложим пълен аутсорсинг през годината или индивидуален пакет с услуги

Индивидуални клиенти и семейства

Независимо дали планирате преместване сам или със семейството си, ще Ви помогнем с всяка стъпка от новото Ви начинание

Нашият екип

Петър Благоев

Управител

Аз съм управител на нашия ентусиазиран екип. Притежавам Бакалавърска степен по Бизнес администрация и Магистърска степен по Международни недвижими имоти.

По време на престоя си в САЩ и Великобритания съм ползвал услугите на фирми за преместване, което направи живота ми в чужбина по-безгрижен и лек.

Имайки предвид този опит, съм амбициран и мотивиран да предоставя подобни услуги на чужденците, които идват да живеят и работят в нашата страна.

Аз и моят екип сме готови да съдействаме на всеки, обърнал се към нас индивидуален и корпоративен клиент в битката му с местната бюрокрация.

Мария Момчилова

Офис мениджър

Аз съм мениджър на нашия офис.  Координирам работата на колегите, приемам и предавам поръчки за превод и легализация на документи, ежедневно контактувам с разнообразни клиенти, преводачи и различни институции.

Завършила съм 114 АЕГ в  София и право в СУ „Климент Охридски“, но професионалният ми път премина основно в областта на рекламата.

С огромно удоволствие приех предизвикателството да съм част от екипа на СИВИР Релокейшън, защото обичам да работя с различни хора и да им помагам при разрешаване на проблемите им!

Натоварващо е, ДА, но ми носи усмивки и удовлетворение!

Гергана Стоянова

Гергана Стоянова

Съветник Административни услуги

Аз съм съветник по разрешаване не административни казуси за нашите индивидуални клиенти.

Родена съм в България и съм завършила средно си образование в София, след което се преместих в Холандия, за да следвам английска програма, която се нарича Управление на свободното време в Университет по приложни науки.

След години, прекарани в Амстердам, в обучение, работа на свободна практика и трупане на опит, реших да се завърна в моята родна страна.

Мотивацията ми  да работя в Сивир Транслейшънс е свързана с моя собствен опит с преместване в чужда страна. Без съмнение, това е дълъг и труден процес за всеки чужденец, така че моята мисия е да го направя по-приятен и лесен за нашите клиенти в България.

Невена Стефанова

Преводач

Аз съм преводач с английски/български език.

Завършила съм Английската езикова гимназия в Пловдив и специалност Английска филология в СУ „Климент Охридски“.

Имам дългогодишен богат опит като преводач и редактор на текстове от различно естество и сложност.

Удоволствие за мен е да работя в нашата Агенция, защото харесвам  професионалния и облик, високите стандарти за качество в работата на колегите , начина на обслужване на клиентите и се радвам, че мога да бъда част от амбициозния ни екип.