За семейството

Ние знаем с какви основни трудности по време на адаптацията си на новото място ще се сблъскат Вашето семейство и роднините, които Ви придружават по време на престоя Ви в България.

Овладяването на новия език, запознаването с културните навици, народопсихологията и страната са начало за нов живот и запознанства. Преместването на семейството е съпроводено с нерви, проблеми и изграждане на нови съседски връзки. Ние ще бъдем до Вас, за да се ориентирате по-бързо в новата обстановка и устроите подходящо ежедневието на Вашите близки хора.

  • Помощ при избор на училище

Ние ще Ви запознаем с образователната система в България и ще Ви съдействаме при избора и записването на Вашите деца и роднини в  подходящите детска градина, училище, Университет.

  • Помощ за домакинството

Ние сме местните специалисти и разполагаме с информация и партньори, които може да са полезни за ежедневните грижи на Вашето домакинство. Ще Ви съдействаме, за да намерите подходящите за Вас иконом, детегледачка, гледач за домашния любимец и др.

  • Помощ при избор на езиков курс

Ако говорите местния език, ще можете по-добре да се интегрирате в чуждоезиковата общност. Ние ще препоръчаме най-добрите езикови школи за Вас, членовете на Вашето семейство и роднини.

  • Запознанство с града и квартала

Ние ще Ви покажем града и квартала, в който живеете, за да опознаете добре новото място и оптимизирате ежедневието си.

Форма за запитване


ДаНе


Услуги при смяна на местоживеенето ВиУслуги при преместване и транспортУслуги за Вашето семейство при смяна на местоживеенеПридружител пред български институцииЗапитване за ценаДруги услуги